Qui som?

Som Mengem AMB Sentit

1111111

Mengem amb sentit neix per a contribuir a un consum alimentari m茅s responsable, sostenible, accessible, just i inclusiu.

Som 3 emprenedores! amb sentit! 馃А馃挏馃挌

Ens uneixen els valors d’alimentaci贸 saludable i sostenible, consum responsable, intercooperaci贸 i empoderament.

Ens uneixen les ganes d’acompanyar a les fam铆lies a aconseguir una planificaci贸 dels sopars, compres i preparaci贸 dels sopars m茅s 脿gils i que el sopars siguins uns moments agradables de compartir al voltant de la taula.

馃煚 Sara Casals – Barcelonina de tota la vida, nutricionista i educadora en diabetis de professi贸 i vocaci贸, amant de la natura, els esports i les motos, mare d’una beb茅 preciosa!

馃煟 Bel茅n Mench贸n – Amb el cap a mil llocs i les arrels al barri de Sants, advocada, conven莽uda de que juntes podem crear un mon millor, mama d’un nen i dues nenes que els encanta cuinar i tastar les nostres receptes abans que us arribin a vosaltres!

馃煝 Alice Dessaint – Vinguda del pa铆s ve铆, gestora marketera, amant de la cuina divertida i creativa, mama de 2 encantadors torbellins descobridors de nous sabors!

Preparem les vostres cistelles amb molt d’amor per fer-vos-les arribar amb ingredients saludables, frescs i bons i a la vegada ens ho passem molt b茅.

1111111

Qu猫 fem?

Mengem amb sentit desenvolupa diferents activitats per a desenvolupar el seu objectiu:

– Cistelles de receptes i ingredients

– Accions de sensibilitzaci贸 respecte alimentaci贸 saludable i sostenible

– Accions de sensibilitzaci贸 respecte consum responsable

– Promoci贸 de l’economia social i solid脿ria i intercooperaci

11111

Missi贸, visi贸 i valors

La nostra missi贸 es oferir recursos per a una alimentaci贸 sana, equilibrada i sostenible a trav茅s de la venda de kits de receptes sanes i de preparaci贸 r脿pida amb els ingredients exactes per a preparar-les, promovent accions de sensibilitzaci贸 vers la comunitat.

La nostra visi贸 es ser un projecte referent聽 que promogui la聽 transformaci贸 social. Que la comunitat hagi adquirit h脿bits d鈥檃limentaci贸 saludables i realitzi un consum alimentari m茅s responsable, sostenible, accesible, just i inclusiu.

Els nostres valors:

– Alimentaci贸 saludable i sostenible

– Consum responsable

– Intercooperaci贸 i ESS

– Apoderament de col路lectius vulnerables

111111