Condicions de promocions

SORTEIG: CISTELLA DE 2 RECEPTES AMB INGREDIENTS PER A 4 PERSONES + LLIBRE “LA AVENTURA DE COMER SOLOS”

Organitzador“Mengem amb sentit” Associació Mengem amb sentit NIF: G01516939 Adreça: C/Socors, 17, baixos. info@mengemambsentits.com   S’agraeix la col·laboració de Duomo Ediciones a través de la cesió gratuita del llibre per al sorteig i la promoció del sorteig a les seves xarxes.
PremiCistella amb 2 (dues) receptes entre les receptes publicades a www.mengemambsentits.com/botiga la setmana del 26 d’abril amb ingredients mesurats per a 4 (quatre) persones. Llibre “La Aventura de Comer Solos” de Dumo Ediciones. Entrega a domicili dimarts 04/05 o dimecres 05/05 a la Zona d’entrega de Mengem amb Sentit: Barcelona, l’Hopitalet, Sant Cugat V., Cerdanyola V, Sant Quirze V.
DatesEs pot participar del 16/04/2021 al 26/04/2021 a les 12h. Qualssevol participació posterior no serà inclosa dins el sorteig.  
Com participar1. Si encara no ens segueixes, segueix a @mengemambsentit i a @duomoinfantiljuvenil a Instagram 2. Fes un like al post del sorteig al compte de @mengemambsentit 3. Etiqueta a 2 amics/gues als comentaris del post del sorteig les vegades que vulguis.
Condicions de participació1. Ser major d’edat i resident a la Unió Europea. 2. Tenir un compte a Twitter, Instagram o Facebook actiu i obert a 26/4/2021 i a través del qual sigui possible contactar per informar si ha rebut el premi. En cas de no ser possible contactar, es perdrà el dret al premi. 3. Disposar d’adreça per a entrega a la Zona d’entrega de Mengem amb sentit (Barcelona, l’Hopitalet, Sant Cugat V., Cerdanyola V, Sant Quirze V.) per rebre la cistella en cas de ser guanyador o guanyadora del sorteig. El/la guanyador/a haurà de facilitar les dades de contacte, adreça i preferència d’entrega abans del dimecres 28/4/21 per a poder gestionar l’entrega de la seva comanda. 4. El premi es descriu a Premi i no es pot substituir en qualssevol cas pel seu equivalent monetari. 5. El guanyador serà etiquetat en el post del sorteig. La participació implica l’acceptació de que en cas de ser guanyador el participant pugui ser etiquetat en el post del sorteig. 6. Mengem amb sentit es reserva el dret a excloure automàtica i immediatament a qualsevol participant que transgredeixi les normes de la bona fe, tingui una conducta inadequada, antenti contra la moral, la ètica el bon gust, difami a Mengem amb sentit o qualsevol altra persona o entitat, que infringeixi, violi o atempti contra drets de propietat intelectual o industrial de Mengem amb sentit o de tercers.  
SorteigEl sorteig es realitzarà el 26/04/21 a les 12.01h per mitjans electrònics que permetin la selecció entre els participants de forma aleatòria. Es comunicarà el premi al guanyador o guanyadora el dia 26/04/21.  
Dades personalsDe conformitat amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s’informa als participants de que les dades personals que es facilitin seran incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal propietat de la organitzadora. Aquestes dades seran utilitzades i tractades, exclusivament amb la finalitat de participar al sorteig. Si ho desitgen, poder fer us dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel.lació de les seves dades personals escrivint a info@mengemambsentits.com.  
FiscalitatLa concessió del premi queda subjecte a la normativa fiscal vigent.  
Llei aplicable i tribunals competentsEn ca de qualssevol conflicte o controversia relativa al present sorteig, s’aplicarà la llei espanyola i els jutjats competents seran els jutjats de Barcelona.
Acceptació de les basesLa participació en el present sorteig implica l’acceptació d’aquestes bases en la seva totalitat. Qualssevol manifestació relativa a la no acceptació de les mateixes implicarà l’exclusió del participant. Al acceptar el premi el guanyador o guanyadora accepta  totes les despeses que se’n puguin derivar, excepte les que estiguin expresament incluides en el premi, així com la responsabilitat de proporcionar-nos les dades necessaries per a poder fer l’entrega del premi i estar present per recepcionar-lo. El guanyador o guanyadora serà responsable de tots els impostos meritats o despeses que no es mencionin expresament a les bases.  

PLÀ AMICS

Mengem amb sentit promou l’alimentació saludable i sostenible a través de les cistelles de receptes + ingredients per a facilitar a les famílies la planificació i compra dels sopars. Ens voleu donar un cop de mà i ajudar a que els vostres amics, amigues, familiars puguin tenir una alimentació saludable i sostenible de forma fàcil? Participeu en el pla amics i aconseguiu un descompte del 20% per a vosaltres i per als vostres amics, amigues, familiars. La participació en el pla amics implica l’acceptació de les presents condicions del programa.

Què es el pla amics?

El pla amics es un programa que premia a les famílies de la nostra comunitat que recomanen Mengem amb sentit a familiars i amics que encara no han provat les nostres cistelles de receptes + ingredients.

Familiars i amics podran realitzar una primera compra d’una cistella de receptes més ingredients en les condicions que s’estableixen en aquestes condicions amb un 20% de descompte i la Família de la nostra comunitat que hagi fet la recomanació d’acord amb aquestes condicions rebrà un descompte del 20%.

Qui es l’organitzador d’aquesta promoció?

“Mengem amb sentit” Associació Mengem amb sentit NIF: G01516939 Adreça: C/Socors, 17, baixos. info@mengemambsentits.com

Qui pot recomanar?

<<Famílies de la nostra comunitat>>. Si heu comprat alguna cistella de receptes + ingredients a Mengem amb sentit formeu part de la comunitat amb sentits. I com a membres de la nostra comunitat us obsequiem amb un 20% de descompte en la compra de la vostra cistella per recomanar les nostres cistelles a familiars i amics en les condicions que s’estableixen en aquestes condicions. El programa serà únicament utilitzat per a fins personals i no comercials; ens reservem el dret a denegar el dret a participar en aquest programa a famílies de la nostra comunitat que en puguin fer un us fraudulent.

Què han de fer els familiars i amics per a participar?

<<Familiars i amics>>. Els familiars i amics als efectes d’aquestes condicions es consideraran aquelles persones físiques que no hagin comprat cap cistella de receptes + ingredients previament a  Mengem amb sentit i que comprin la seva primera cistella per recomanació d’una família de la nostra comunitat.

Els famíliars i amics, al moment de fer la primera compra d’una cistella de Mengem amb sentits hauran d’entrar el codi <<AMIC20>> i introduir el nom i cognom de la persona de contacte d’una família de la nostra comunitat que els hagi recomanat Mengem amb sentit a les notes de la comanda abans de finalitzar la seva compra. Assegureu-vos de que indiquin el nom de la persona de comtacte que realitza la comanda a Mengem amb sentit per a que puguem fer les comprovacions oportunes i fer-vos arribar el codi de descompte i per a que el seu propi descompte sigui vàlid. Cada Familiar i Amic podrà introduir només una Família de la nostra comunitat.

Condicions cistella comprada per familiars i amics per rebre descompte: Mínim 2 persones i 2 receptes.

Com es rep i en que consisteix la recompensa per portar un amic?

Els familiars i amics rebran un descompte del 20% sobre la seva primera compra, prèvia validació de que la persona de contacte d’una Família de la nostra comunitat que han introduït és correcte. En cas de que la persona de contacte d’una Família de la nostra comunitat que han introduït no sigui correcte, no serà aplicable el descompte i se’ls farà arribar una factura rectificada amb l’import del 100% sense descompte.

La persona de contacte de la família de la nostra comunitat rebrà al correu electrònic que ens consti a la nostra base de dades el codi de descompte del 20% per la compra d’una cistella de receptes més ingredients a Mengem amb sentit un cop feta la validació indicada en l’apartat anterior i condicional a que el familiar i/o amic hagi pagat la cistella comprada utilitzant el codi AMIC20. El codi de descompte tindrà una validesa d’un mes des de la recepció al correu electrònic de la persona de contacte i serà aplicable a cistelles de mínim dues receptes per a dues persones. La persona de contacte serà responsable d’assegurar-se que les dades facilitades a Mengem amb sentit siguin correctes i en cas d’error Mengem amb sentit no serà responsable de que la persona de contacte no rebi el codi de descompte.  Els codis de descompte no son acumulables a altres promocions ni a altres codis de descompte del Pla Amics. Cada  família de la nostra comunitat pot aportar un màxim de 10 amics i/o familiars dins d’aquest programa.

 El descompte s’aplica sobre els preus de les receptes i no resulta aplicable al preu de transport ni als productes extres. La promoció no és acumulable a altres promocions ni canviable per efectiu.

Termini

Aquest programa esta actiu de 5 d’abril de 2021 fins el 31 de maig de 2021. En qualssevol cas, Mengem amb sentit es reserva el dret de suspendre o donar per finalitzat el programa en qualssevol moment i sense necessitat de justificació, informant a través de la web (https://mengemambsentits.com/basespromo/) . La terminació, suspensió o modificació serà efectiva a partir de la publicació a la web.

Jurisdicció

Per a qualssevol controvèrsia relativa a aquest programa, seran competents els tribunals ordinaris del domicili del client i la llei espanyola serà d’aplicació.

CODIS DE DESCOMPTE: “BEA50”, “PAMBOLISUCRE50”, “YASMINA50”

  • Descompte del 50% vàlid només per a la primera compra d’una cistella de receptes més ingredients de Mengem amb sentit a www.mengemambsentits.com durant el mes d’abril de 2021. Màxim un codi per família, unitat de convivència i/o adreça. Entrar el codi al moment de fer la compra.  El descompte s’aplica sobre els preus de les receptes i no resulta aplicable al preu de transport ni als productes extres. La promoció no és acumulable a altres promocions ni canviable per efectiu.
  • Condicions cistella. Mínim 2 persones i 2 receptes per compra. Preu 4,95€/persona receptes vegetarianes, 5,95€/persona receptes omnívores, exòtiques i gourmet. Pagament: Bizum o transferència bancaria. Entregues a domicili a Barcelona ciutat, l’Hospitalet, Sant Cugat V., Sant Quirze V., Cerdanyola (cost 3,63 Eur o gratuït per compres > 40 Eur. i entrega a punt de recollida).