Col·laboradors i col.laboradores

Contacta’ns per construir juntes una nova forma d’alimentació

¿Qui son els nostres col·laboradors i les nostres col·laboradores?

Menjar d’Hort SCCL, es crea al 2018 com una cooperativa de treball sense ànim de lucre i d’iniciativa social, amb una clara missió, oferir una alternativa viable al sistema d’explotació agrari actual, en base al desenvolupament d’una activitat econòmica justa i sostenible, amb un impacte positiu tant a nivell social com mediambiental. A més, ajudar a la inserció laboral a persones en risc d’exclusió social. Les nostres 2 hectàrees de terra situades al Parc Agrari del Baix Llobregat es conreen a l’aire lliure i amb productes de temporada. Produïm aliments de qualitat lliures de tòxics i oferim serveis complementaris tant per a productors, consumidors, col·lectivitats com per a empreses.

Us oferim els nostres productes i serveis a través el nostre mercat on-line www.menjardhort.org o visitant-nos a la nostre botiga al camp, on també podreu fer diferents activitats, tallers i tenir un espai de lleure diferent (Camí de l’Arbret S/N, 08850 Gavà. GPS 41.278133, 2.000472). També ens podeu escriure a info@menjardhort.org.

Diomcoop és una cooperativa de treball que dóna resposta a les necessitats d’inclusió social, laboral i relacional de les persones que realitzen activitats de venda ambulant a Barcelona. Ofereixen tres línies de serveis: disseny, reparació i comercialització de tèxtil, gastronomia i serveis de logística.